Val di Rhemes - Valle d'Aosta (Italië) - wachtlijst

30julGehele dag12augVal di Rhemes - Valle d'Aosta (Italië) - wachtlijstVallei Aosta, wijngaarden, Gran Paradiso en Combins onder handbereik. Reisbegeleiding n.t.b. en max 40 deelnemers (Status van aantal inschrijvingen: VOL)

Details activiteit

Gebied
Het schilderachtige, langgerekte Val Di Rhêmes ligt aan de rand van Gran Paradiso, het oudste nationale park van ltalië met de hoogste bergtop (4061 m). Vroeger mocht alleen de koning hier jagen, nu kun jij hier ook vorstelijk genieten van de indrukwekkende natuur. Vanaf de camping kun je genieten tijdens verschillende wandelroutes, van makkelijk tot heel pittig. En hoog in de bergen heb je de meest fantastische uitzichten. Voor Iiefhebbers zijn er via ferrata’s in de omliggende dalen te vinden en op de rivier de Dora Baltea kun je prima raften. Tijdens dit zomertreffen zijn er uitstapjes te paard mogelijk naar omliggende dorpjes met de typische architectuur van bergdorpjes. Op iedere wandeling kun je gemzen, steenbokken, marmotten en misschien wel lammergieren (een prachtige roofvogel die onlangs opnieuw in de vallei van Aosta is uitgezet) tegenkomen.

Camping Val-di-Rhêmes
De camping ligt dichtbij het dorpje Rhêmes-Saint-Georges, op 1120 meter hoogte. Daardoor is het overdag aangenaam warm en ’s avonds en ‘s nachts koel. De camping beschikt over een gemeenschapsruimte, bar en winkeltje met elke dag vers brood. Tegenover de camping ligt een restaurant met voor weinig geld heerlijk eten.

Naast de prachtige natuur kun je volop cultuur snuiven. Aosta is een stad met een rijk Romeins verleden, talrijke terrassen en restaurants, een zwembad in Aosta en diverse supermarkten. Met bovendien allerlei kastelen in de omgeving.

Inschrijven

Schrijf je nu in

Prijs lid

€ 13,- tot 18jr. Vanaf 18 jr €26,-

Niet-lid

€ 31,- tot 18jr. Vanaf 18 jr €56,-

Camping & Omgeving

De camping Val di Rhemes ligt in een rustig en klimatologisch gematigd deel van het middelgebergte en is een uitstekend uitgangspunt om de hele vallei van Aosta te verkennen. Degenen die graag wandelen en uitstapjes maken zullen hun hart op kunnen halen in het Nationale Park Gran Paradiso. Op de camping vindt u een gemeenschapsruimte, een bar en een winkeltje.

Hoogteligging camping: 1.120 meter

Zie voor meer informatie over de camping:
Link: https://www.campingvaldirhemes.com
Link: Tarieven – Camping Val di Rehmes (2023)

Locatie

Val di Rhemes, Aosta (IT)

Camping Val di Rhêmes, Hameau Voix, 1, 11010 Rhemes-saint-georges AO, Italië

Deelnemers

 

LEEFTIJD 5 6 7 8 9 10 11 12
Jongens 1 1
Meisjes 4 1 1 2 1
LEEFTIJD 13 14 15 16 17 18 19 20
Jongens 1 1
Meisjes 2 1 2 1

 

Inschrijfformulier

BoekerContactinformatie

In geval van noodNivon lidmaatschap

Deelnemers

Overige


Opmerkingen

Akkoordverklaring