Organisatie Kerngroep Zomertreffen

Deze bestaat uit enthousiaste kampeerders die graag met anderen op stap gaan. Onze vrijwilligers kom je in de zomer tegen als Reisbegeleider, en in het najaar zijn we bezig om voor de volgende zomer weer leuke Trefvakanties te organiseren.

Begeleiders gezocht!

Vind je het leuk om groepen te begeleiden? Onze begeleider is sociaal en stressbestendig. Je kunt goed samenwerken en organiseren en je laat anderen in hun waarde. Lees het interview in ons ledenblad met Carla van Dijk over wat het begeleiden van een Zomertreffen inhoudt.
Je gebruikt een deel van je eigen vakantie om samen met anderen een fantastische ervaring op te doen. Je bent betrokken bij de voorbereiding en de organisatie, maar tijdens het Zomertreffen ben je ook ‘gewoon’ deelnemer. Je krijgt een tegemoetkoming in de reiskosten en kampeerkosten. Per Zomertreffen zijn er twee reisbegeleiders (evt. reisbegeleider + stagiair).
Tijdsinvestering: 2 weken Trefkamp in de zomer, een trainingsdag in het voorjaar en een evaluatiedag in het najaar. Inschrijven van en informatie geven aan nieuwe deelnemers.

Interesse? Neem dan contact met ons op via de onderstaande email-link!

Nieuwe locaties gezocht!

We zijn op zoek naar campings in Italië, Frankrijk, België, Luxemburg, Tsjechië en Duitsland. Campings met meer dan 99 plekken, en eventueel een groepsveld voor 40-60 personen. In Engeland en Scandinavië valt het weer ’s zomers vaak tegen. Vandaar dat deze gebieden niet onze voorkeur genieten.