Telgruc-sur-Mer - Bretagne (Frankrijk)

23julGehele dag05augTelgruc-sur-Mer - Bretagne (Frankrijk)Deze reis is geannuleerd vanwege te weinig inschrijvingen (8)

Details activiteit

Gebied
Bretagne is het land van sprookjes, legendes en een oeroude geschiedenis. In het Parc Naturel Regional d’Armorique, gelegen in het zuidwesten, kamperen we op een kindvriendelijke 4 sterren camping aan de rand van Telgruc-sur-Mer. Het schiereiland CROZON vormt het maritieme deel. In het nautische centrum aan het strand van Trez Bellec kan je kennis maken met vaardigheden in vele activiteiten: nautisch, sport of in de vrije natuur. De natuur is in de omgeving aantrekkelijk: ruige heuvelkammen, rivierstuwingen en bossen wisselen elkaar af. Er zijn tal van wandel-, fiets- en watersport mogelijkheden. Menselijk en historisch erfgoed wisselen elkaar af met lokale (proef) producten en o.a. de in 2016 gerestaureerde ‘Le Moulin de Luzéoc’ windmolen in Telgruc (open voor publiek).

Camping Le PANORAMIC
De camping ligt aan de golf van Douarnenez met zijn talrijke beschutte stranden, adembenemend panoramisch uitzicht en frisse zeelucht. Cultuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen, want Bretagne bezit een schat aan kapellen, kerken, kastelen en prehistorische monumenten (o.a. menhirs, dolmen). In tal van steden en dorpen vinden ’s zomers festivals in klederdracht plaats. Plaatsen in de omgeving zoals Quimper, Concarneaux, Pont-l’Abbe en Brest zijn een bezoek waard. In de restaurantjes kun je genieten van Bretonse crêpes of heerlijke visgerechten. Huisdieren zijn toegestaan.

Inschrijven

Schrijf hier in

Prijs lid

€ 16,- tot 18 jr. Vanaf 18 jr € 32,-

Niet-lid

€ 34,- tot 18 jr. Vanaf 18 jr € 62,-

Camping & Omgeving

Le Panoramic leunt tegen de zonnige kant van een heuvel bedekt met heide , gaspeldoorn en dennen en geniet van een adembenemend panoramisch uitzicht over de baai van Douarnenez en het strand van Trez Bellec, een 1,5 km lang en gelegen op 700 m van de camping Crozon, bereikbaar met kleine paden.

De 4 hectare van de 4-sterrencamping in Crozon is aangelegd op privégrasterrassen, begrensd door dennen-, berken- en bloeiende heggen, toegankelijk via ‘s nachts verlichte asfaltpaden. Elk gezin zal zich thuis voelen op hun kampeerplaats Crozon, in een rustige omgeving, in weelderig groen, gesust door het getjilp van vogels en verrast door de beweeglijkheid van eekhoorns.

Zie voor meer informatie over de camping:
Link: http://www.camping panoramic.com
Link: Campingkosten Panoramic (2023 wordt opgevraagd)

 

Locatie

Bretagne, Telgruc-sur-Mer, (FR)

Strandweg 130, 29560 Telgruc-sur-Mer Finistrere Bretagne

Deelnemers

LEEFTIJD 6 7 8 9 10 11 12
Jongens
Meisjes 2
LEEFTIJD 13 14 15 16 17 18 19
Jongens 1
Meisjes

Inschrijfformulier

BoekerContactinformatie

In geval van noodNivon lidmaatschap

Deelnemers

Overige


Opmerkingen

Akkoordverklaring