Entracque - Piëmonte (Italië) - Wachtlijst

23julGehele dag05augEntracque - Piëmonte (Italië) - WachtlijstPrachtige camping in een top wandelgebied. Reisbegeleiding n.t.b. en max 40 deelnemers. (Status van aantal inschrijvingen: VOL)

Details activiteit

Gebied
Ook in 2023 staat dit populaire Treffen in het prachtige natuurpark de Maritieme Alpen, met bergtoppen tot 2500 meter, op ons programma. Deze bestemming is al bijna twintig jaar zeer geliefd onder onze deelnemers. Er zijn talrijke mogelijkheden voor kleine, grote en meerdaagse wandelingen in de bergen. Op een aantal tochten kom je langs meertjes en berghutten, waar je kunt zwemmen en overnachten.

De camping
De camping Valle Gesso ligt aan een riviertje en heeft schaduwrijke kampeerplekken. Het is mogelijk om te mountainbiken (huren op de camping), te raften en een via ferrata te klimmen. Er is een zwembad en een aparte plek voor de jeugd om elkaar te treffen. Op loopafstand ligt het schilderachtige dorpje Entracque, met terrasjes en restaurants.

Inschrijven

Schrijf hier in

Prijs lid

€ 20,- tot 18 jr. Vanaf 18 jr € 39,-.

Niet-lid

€ 38,- tot 18jr. Vanaf 18 jr € 69,-

Camping & Omgeving

Gebied

Zomertreffen in de Piemonte: al jarenlang een topper! Ook in 2023 strijken we weer neer in het prachtige, ruige natuurpark ‘De Maritieme Alpen’, met bergtoppen tot 2500 meter. Er zijn talrijke mogelijkheden voor kleine, grote en meerdaagse wandelingen, naar prachtige vergezichten en mooie valleien met steenbokken, gemzen en prachtige bloemen. Een aantal tochten voert je langs meertjes en berghutten, waar je kunt zwemmen en overnachten. Ook vanaf de camping kun je enkele wandelingen maken. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te mountainbiken (huren op de camping), te raften en een via ferrata te lopen. Langs de camping loopt een riviertje waar het goed picknicken is.

Camping Vallegesso

Deze camping is al bijna 20 jaar zeer geliefd onder onze deelnemers. De camping heeft schaduwrijke kampeerplekken. En in het mooie zwembad is het heerlijk afkoelen en spelen voor de kinderen. Er is een aparte plek voor de jeugd om elkaar te treffen. Brood voor de volgende ochtend kan ’s avonds besteld worden en je kunt wat kleine boodschappen voor het ontbijt doen. Er is gratis wifi en huisdieren zijn toegestaan.

In het schilderachtige dorp op 20 minuten lopen vanaf de camping kun je aan een gezellig plein op het terras uitrusten, boodschappen doen en genieten van heerlijke pizza’s of ijs. Verder zijn de typisch Italiaanse provinciehoofdstad Cuneo, het Pinocchio-dorp Vernante en het strand aan de Middellandse Zee van Ventimiglia zeker een bezoek waard.

Locatie

Entracque, Piëmonte (IT)

Camping Valle Gesso, Entracque

Deelnemers

LEEFTIJD ≤ 6 7 8 9 10 11 12
Jongens 1 1 1 1
Meisjes 1 1 1 1
LEEFTIJD 13 14 15 16 17 18 19
Jongens 2 1 2 1 1
Meisjes 1 1 1

 

Inschrijfformulier

BoekerContactinformatie

In geval van noodNivon lidmaatschap

Deelnemers

Overige


Opmerkingen

Akkoordverklaring