2022 Arvier - Aosta (Italië)

17julGehele dag302022 Arvier - Aosta (Italië)Monte Bianco, Gran Paradiso en Combins onder handbereik. Begeleiding Marleen en Pauline. - VOL - wachtlijst

Details activiteit

In het liefelijke dorpje Arvier midden in de Aosta vallei aan grens met Zwitserland, ligt deze camping bij de rivier op 750 meter hoogte omringd door de hoge pieken van de Gran Paradiso, de Monte Bianco en de Gran Combin. Voor (berg)sport liefhebbers is dit een ideale plek van waaruit je prachtige en spannende wandeltochten kan ondernemen. En tal van andere activiteiten zoals raften en mountainbiken.  Liefhebbers van cultuur en rust komen ook goed aan hun trekken in dit prachtige gebied. 

Inschrijven

Schrijf je nu in

Prijs lid

€ 46,- volw.
€ 23,- tot 18jr

Niet-lid

€ 76,- volw.
€ 41,- tot 18jr

Camping & Omgeving

De kleine camping is omgeven door een spectaculair berglandschap en ligt aan de rivier. Het heeft een zwembad en een winkeltje. Op 300 meter afstand ligt het gezellige dorpje met een markt, een winkel, restaurantjes en barretje.

Langs het dorp stroomt de Dora Baltea, waarop je kunt raften en kanoën.

De prachtige romeinse stad Aosta ligt op 30 minuten rijden van de camping. Het heeft een  middeleeuws stadscentrum.  De stad komt uit de tijd van de Romeinen en was een belangrijk punt in de Noord-Zuidroute over de Alpen. Er is veel te zien en er zijn tal van goede restaurantjes waar je heerlijk Italiaans kan eten. Ten zuiden van de stad ligt Pila, een skigebied dat je met een reeks kabelbanen bereik. Boven op de berg zijn mooie tochten te maken.

Turijn (90 min.) met mooie musea en modieus Milaan (150 min.) zijn ook goed aan te reizen. Dichter in de buurt vindt je de nodige kleine kastelen, romantische en romaanse dorpjes en de bijzondere vesting van Bard.

 

Link: http://www.campingarvier.com
Link: Tarieven – Camping Arvier Valle d’Aosta

Locatie

Arviers, Aosta (IT)

Arviers, Aosta

Deelnemers

LEEFTIJD 6 7 8 9 10 11 12
Jongens 1 1
Meisjes
LEEFTIJD 13 14 15 16 17 18 19
Jongens 1 2 2 1 1 1
Meisjes 1 1 2  – 2

Inschrijfformulier

BoekerContactinformatie

In geval van noodNivon lidmaatschap

Deelnemers

Overige


Opmerkingen

Akkoordverklaring